ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

1.Δωρεάν Σύνδεση συσκευών 
Με αγορά από το ftinisiskevi.grαναλαμβάνουμε τη δωρεάν τοποθέτηση και σύνδεση πλυντηρίων ρούχων, πλυντηρίων πιάτων, στεγνωτηρίων, ψυγείων και καταψυκτών σε όλες τις περιοχές εντός Αττικής. 

2.Δωρεάν ανακύκλωση των παλιών συσκευών 
Το ftinisiskevi.gr με την παράδοση της καινούργιας σας συσκευής, αναλαμβάνει να παραλάβει χωρίς χρέωση την παλιά και να φροντίσει ώστε να ανακυκλωθεί. Ισχύει για περιοχές εντός λεκανοπεδίου Αττικής. 

3.Επιστροφές προϊόντων 
Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που θα το παραλάβετε,με την προϋπόθεση ότι είναι σε άριστη κατάσταση και συνοδεύεται από την απόδειξη λιανικής πώλησης. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων και αναλόγως αφενός με τον τρόπο που επιλέξατε να πληρώσετε την παραγγελία σας και αφετέρου τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η επιστροφή τους, η επιστροφή των χρημάτων σας, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία δήλωσης της υπαναχώρησης. Σημειώνεται ότι επιβαρύνεστε με τα έξοδα επιστροφής των προϊόντων στην εταιρεία μας. 
Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, καλό είναι να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν τυχόν εμφανή ελαττώματα (π.χ. σπασμένο εμπόρευμα, λάθος στο παρεχόμενο είδος κλπ). 
Σε περίπτωση που παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, αλλαγές πραγματοποιούνται έπειτα από τον έλεγχο και την επιβεβαίωση ελαττώματος από την αντίστοιχη επίσημη αντιπροσωπεία. 

4.Διαθεσιμότητα και ευθύνη 

Το ftinisiskevi.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση για τη διαθεσιμότητα των προϊόντων,αλλά εγγυάται την έγκαιρη ενημέρωση των τελικών καταναλωτών περί της μη διαθεσιμότητας τους. 


5.Είναι καινούργια τα προϊόντα που πωλούνται στο ftinisiskevi.gr; 
Όλα τα προϊόντα που πωλούνται στοftinisiskevi.gr είναι καινούργια και συσκευασμένα με τις αυθεντικές τους συσκευασίες. Το ftinisiskevi.gr δεν πουλάει μεταχειρισμένα προϊόντα ούτε προϊόντα "δευτέρας" διαλογής.
Καλάθι Αγορών (0) Προιόντα

Αδειασμα | Τιμολόγηση